گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

هادی العامری: جمهوری اسلامی نقش بزرگی در حفاظت از عراق داشت

رئیس ائتلاف الفتح عراق گفت که جمهوری اسلامی ایران نقش بزرگی در حفظ عراق در جریان یورش تروریست‌های داعش داشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 30
کد خبر: ۱۹۱۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» و دبیرکل سازمان «بدر» عراق امروز در سخنانی از نقش جمهوری اسلامی ایران در حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت عراق تقدیر کرد.

به نوشته وبگاه بغداد الیوم، او در سخنانی در جمع عشایر منطقه «سید دخیل» در استان ذی‌قار گفت که برخی همزمان با یورش تروریست‌های داعش کار عراق را یکسره می‌دانستند، اما فتوای مرجعیت دینی این توطئه را خنثی کرد.

آیت‌الله سیستانی در ۲۳ خرداد ۱۳۹۳، سه روز پس از بیانیه دولت وقت عراق درباره شکل‌گیری بسیج مردمی، فتوای جهاد علیه داعش را صادر کرد که نقش عمده‌ای در شکست این گروهک تکفیری داشت.

هادی العامری افزود: «به فضل فتوایی که منجر به تشکیل الحشد الشعبی شد، فرقه‌گرایی و طائفی‌گری از میان رفت و یک هماهنگی خوبی میان همه نیرو‌های مسلح عراق پدید آمد».

دبیرکل سازمان بدر عراق همچنین به نقش جمهوری اسلامی ایران در این کارزار اشاره کرد و گفت: «جمهوری اسلامی نقش بزرگی در حفاظت از عراق داشت و خون‌های پاکی را فدا کرد که در رأس این فداکاری‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی قرار دارد».

تروریست‌های داعش در سال ۲۰۱۴ توانستند در مدت اندکی و در پی خیانت برخی قبائل و فرماندهان نظامی یک سوم عراق را به اشغال خود در آورند تا جایی که به سمت بغداد پیشروی کردند و در این‌جا به اذعان دوست و دشمن، نقش شهید حاج قاسم سلیمانی در عقب راندن داعش و بازپس‌گیری شهر‌های عراق بی بدیل بود.

العامری همچنین به اهالی ذی قار گفت: «شما فداکاری‌های زیادی کردید و مستحق خدمات هستید، اعتبارات خوبی در اختیار استان ذی قار قرار گرفته و امیدواریم بهترین خدمات به شهروندان ارائه شود».

هادی العامری همچنین از مواضع شجاعانه عشایر ذی قار در طول جنگ با داعش تمجید کرد.

استان ذی‌قار در جنوب عراق و در شمال بصره قرار دارد. استانی که علی‌رغم وجود چاه‌های نفتی از محرومیت شدیدی رنج می‌برد و از این رو شهر ناصریه، مرکز این استان کانون اعتراضات اکتبر ۲۰۱۹ بود. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار